Tuesday, February 5, 2019



Street art


Bár otthon is számos grafiti és falfirka "díszíti" az utcákat, de itt La Corunában nagyságrendekkel több ilyennel lehet találkozni. Alapvetően nem támogatom az ilyen tevékenységet, de ha már a csapból is ez folyik gondoltam foglalkozok a témával. Úgy láttam, hogy számos üzlet szándékosan kér fel grafitiseket arra, hogy dekorálják ki bejáratukat, kapcsolódva profiljukhoz. Talán ezzel védekeznek, az amúgy is elkerülhetetlen ellen.
Ebből a széles palettából válogattam most ki párat a blogra, figuratív ábrázolásokat. Ennél jóval több alkotással lehet találkozni, csak azokat teszem közzé, amelyek valamiért megtetszettek. (Tapasztalataim azt mutatják, hogy a rendőrök elküldése melegebb éghajlatra, nemzeteken átívelő szokás lehet. Itt is a grafitik egyik fő témaköre e köré szerveződik. Viszont aki erre a részére kíváncsi a falfirkáknak, annak el kell látogatnia a városba, mert ilyen tartalmat nem teszek közzé.)

















Tehát ilyen falfirkákkal találkozom miközben járok-kelek Coruna utcáin. Most, hogy megnézted ezeket, kicsit talán jobban eltudod képzelni az itteni életem.

Nemsokára jelentkezek,

Levente

No comments:

Post a Comment